Advertisement

Food Revolution

AL DIA Food Revolution profiles Latino chefs, reviews restaurants & bars, highlights new dishes, drinks and flavors infusing Philadelphia’s cuisine and hospitality industry.

La Chef Judith Suzarra-Campbell: elevando el paladar “Phillyzolano”

 11/29/2017 - 15:46
Chef Judy. Photograph taken by Samantha Laub for AL DÍA News. 

Armada con un talento nato y una pasión cultivada por la cocina, la Chef Judith Suzarra-Campbell está revolucionando la industria del restaurante moderno en Filadelfia, ofreciendo comidas venezolanas con sabor “a casa”, y poniendo la calidad y la tradición por encima de la fanfarria de las cadenas de renombre.

¿En copa o en cono?

 07/31/2017 - 07:20
Un camión de Mister Softee en Florida. Foto: Wikimedia

Hay helados para todos los gustos, pero la cuestión es siempre la misma: ¿en cono o en copa? En 1956 dos hermanos de Filadelfia decidieron expandir el dichoso dilema veraniego a todas las calles del país al crear Mister Softee, la empresa de venta ambulante de ‘softees” más popular de EEUU.

Author: 

#TacoTrucksAtEveryMosque: Bringing Latinos and Muslims together.

 06/05/2017 - 05:33
 The organizers of #TacoTrucksAtEveryMosque are trying to gather Latinos and Muslims to break their Ramadan fast together. (Photo: Steven Georges http://www.ocregister.com/ )

A new initiative in Southern California aims to unite Southern California's Muslim and Latino communities during the month of Ramadan. The charity campaign- which brings together both communities to enjoy tacos after fastening all day - is a response to the election of President Trump, which has left both America's Muslim and Latino communities feeling besieged, the organizers explain.

Author: 

Pages